Hygienické a technologické aspekty získavania a spracovania ovčieho mlieka v salašníckych podmienkach na Slovensku.
Informácie o publikácii
Zápis:
DUDRIKOVÁ, Eva. Hygienické a technologické aspekty získavania a spracovania ovčieho mlieka v salašníckych podmienkach na Slovensku. Rec. Lenka Vorlová, Eva Michaeli, Karol Herian. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-269-7, 121 s.
Rok vydania:
2011
Kategória:
AAB - Vedecké monografie vydané v domácich vydavateľstvách
Autori:
0 %
Recenzenti:
Lenka Vorlová, Eva Michaeli, Karol Herian
Podiel UVLF:
0 %
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-269-7
Rozsah:
121 s.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
Ohlasy:
2020-2020: [1] STEFANIKOVA, Jana - DUCKOVA, Viera - MISKEJE, Michal - KACANIOVA, Miroslava - CANIGOVA, Margita. The Impact of Different Factors on the Quality and Volatile Organic Compounds Profile in "Bryndza" Cheese. In FOODS, 2020, vol. 9, no. 9, pp. [WoS]