Publication output

Variation in titratable acidity of yoghurt culture after NANO2 addition [Zmena titračnej kyslosti jogurtovej kultúry prídavkom NANO3 a NANO2].

About the publication

Record:
BARANOVÁ, Mária - BURDOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel - TUREK, Peter - ŽEŽULA, Ivan. Variation in titratable acidity of yoghurt culture after NANO2 addition [Zmena titračnej kyslosti jogurtovej kultúry prídavkom NANO3 a NANO2]. In: Veterinarni medicina. 1996. ISSN 0375-8427, Roč. 41, č. 4(1996), s. 121-127.
Year:
1996
Category:
ADC - Scientific papers in foreign journals
Authors:
BURDOVÁ Oľga
0 %
ŽEŽULA Ivan
0 %
UVMP share:
0 %
Edition:
Veterinarni medicina
Roč. 41, č. 4(1996), s. 121-127
Country of issue:
Slovakia
ISSN:
0375-8427
Research area:
neuvedená
Language:
english