Publikačný výstup

Variation in titratable acidity of yoghurt culture after NANO2 addition [Zmena titračnej kyslosti jogurtovej kultúry prídavkom NANO3 a NANO2].

Informácie o publikácii

Zápis:
BARANOVÁ, Mária - BURDOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel - TUREK, Peter - ŽEŽULA, Ivan. Variation in titratable acidity of yoghurt culture after NANO2 addition [Zmena titračnej kyslosti jogurtovej kultúry prídavkom NANO3 a NANO2]. In: Veterinarni medicina. 1996. ISSN 0375-8427, Roč. 41, č. 4(1996), s. 121-127.
Rok vydania:
1996
Kategória:
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:
BURDOVÁ Oľga
0 %
ŽEŽULA Ivan
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Veterinarni medicina
Roč. 41, č. 4(1996), s. 121-127
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
0375-8427
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický