Publication output

Vplyv tepelného opracovania a digescie pepsínom na trypsín inhibičnú aktivitu albumínovej a globulínovej frakcie bôbu a hrachu.

About the publication

Record:
KORÉNEK, Marián - ŠULÍK, Emil - IVANKO, Štefan - VAŠKO, Ladislav - ŠLESÁROVÁ, Ľudmila - STRAPÁČ, Imrich - KREMPOVÁ, Ľuboslava. Vplyv tepelného opracovania a digescie pepsínom na trypsín inhibičnú aktivitu albumínovej a globulínovej frakcie bôbu a hrachu. In: Bielkoviny, ich zdroje a problémy utilizácie živočíšnym organizmom, Štrbské Pleso, 19.-21. októbra 1987 : Zborník prednášok z III. celoštátneho sympózia. 1987. s. 76-77.
Year:
1987
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
ŠULÍK Emil
0 %
IVANKO Štefan
0 %
VAŠKO Ladislav
0 %
ŠLESÁROVÁ Ľudmila
0 %
KREMPOVÁ Ľuboslava
0 %
UVMP share:
0 %
Edition:
Bielkoviny, ich zdroje a problémy utilizácie živočíšnym organizmom, Štrbské Pleso, 19.-21. októbra 1987
Zborník prednášok z III. celoštátneho sympózia
S. 76-77
Country of issue:
Slovakia
Research area:
neuvedená
Language:
slovak