Publikačný výstup

Vplyv tepelného opracovania a digescie pepsínom na trypsín inhibičnú aktivitu albumínovej a globulínovej frakcie bôbu a hrachu.

Informácie o publikácii

Zápis:
KORÉNEK, Marián - ŠULÍK, Emil - IVANKO, Štefan - VAŠKO, Ladislav - ŠLESÁROVÁ, Ľudmila - STRAPÁČ, Imrich - KREMPOVÁ, Ľuboslava. Vplyv tepelného opracovania a digescie pepsínom na trypsín inhibičnú aktivitu albumínovej a globulínovej frakcie bôbu a hrachu. In: Bielkoviny, ich zdroje a problémy utilizácie živočíšnym organizmom, Štrbské Pleso, 19.-21. októbra 1987 : Zborník prednášok z III. celoštátneho sympózia. 1987. s. 76-77.
Rok vydania:
1987
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
ŠULÍK Emil
0 %
IVANKO Štefan
0 %
VAŠKO Ladislav
0 %
ŠLESÁROVÁ Ľudmila
0 %
KREMPOVÁ Ľuboslava
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Bielkoviny, ich zdroje a problémy utilizácie živočíšnym organizmom, Štrbské Pleso, 19.-21. októbra 1987
Zborník prednášok z III. celoštátneho sympózia
S. 76-77
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský