Vývoj HACCP v Slovenskej republike a jeho dopad na funkčnosť systémov zabezpečenia hygieny potravín živočíšneho pôvodu.
About the publication
Record:
TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. Vývoj HACCP v Slovenskej republike a jeho dopad na funkčnosť systémov zabezpečenia hygieny potravín živočíšneho pôvodu. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 15.-17. október 2012, Vysoké Tatry, Stará Lesná : Zborník publikácií zo XIV. ročníka odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2012. 2012. ISBN 978-80-89385-21-8, [CD-ROM], s. 38-42.
Year:
2012
Category:
BED - Professional papers in domestic peer-reviewed proceedings (conference and non-conference)
Authors:
TOROPILOVÁ Júlia
67 %
33 %
UVMP share:
33 %
Edition:
Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 15.-17. október 2012, Vysoké Tatry, Stará Lesná
Zborník publikácií zo XIV. ročníka odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou
[CD-ROM], S. 38-42
Publisher:
ELSEWA, s.r.o.
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-89385-21-8
Research area:
neuvedená
Language:
slovak