Vývoj HACCP v Slovenskej republike a jeho dopad na funkčnosť systémov zabezpečenia hygieny potravín živočíšneho pôvodu.
Informácie o publikácii
Zápis:
TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. Vývoj HACCP v Slovenskej republike a jeho dopad na funkčnosť systémov zabezpečenia hygieny potravín živočíšneho pôvodu. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 15.-17. október 2012, Vysoké Tatry, Stará Lesná : Zborník publikácií zo XIV. ročníka odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2012. 2012. ISBN 978-80-89385-21-8, [CD-ROM], s. 38-42.
Rok vydania:
2012
Kategória:
BED - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Autori:
TOROPILOVÁ Júlia
67 %
33 %
Podiel UVLF:
33 %
Vydanie:
Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 15.-17. október 2012, Vysoké Tatry, Stará Lesná
Zborník publikácií zo XIV. ročníka odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou
[CD-ROM], S. 38-42
Vydavateľ:
ELSEWA, s.r.o.
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89385-21-8
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský