Publication output

Food hygiene and technology I (milk).

About the publication

Record:
DUDRIKOVÁ, Eva. Food hygiene and technology I (milk). Rec. Mária Baranová, Monika Pipová. 1. vyd. Košice : UVLF, 2012. ISBN 978-80-8077-291-8, 120 s.
Year:
2012
Category:
ACB - University textbooks published by domestic publishers
Authors:
Reviewers:
Mária Baranová, Monika Pipová.
UVMP share:
100 %
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-291-8
Range:
120 s.
Research area:
neuvedená
Language:
english
 

Citations:

2015-2015: [4] SEMJON, Boris - ČURLEJ, Jozef - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Zmeny texturálnych parametrov nízkodohrievaných syrov s rozdielnym obsahom tuku v sušine počas skladovania. In Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazc. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra : Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie. 1. vyd. - Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2015. ISBN 978-80-89738-06-9, s. 219-222.