Publikačný výstup

Food hygiene and technology I (milk).

Informácie o publikácii

Zápis:
DUDRIKOVÁ, Eva. Food hygiene and technology I (milk). Rec. Mária Baranová, Monika Pipová. 1. vyd. Košice : UVLF, 2012. ISBN 978-80-8077-291-8, 120 s.
Rok vydania:
2012
Kategória:
ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
Autori:
Recenzenti:
Mária Baranová, Monika Pipová.
Podiel UVLF:
100 %
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-291-8
Rozsah:
120 s.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický
 

Ohlasy:

2015-2015: [4] SEMJON, Boris - ČURLEJ, Jozef - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Zmeny texturálnych parametrov nízkodohrievaných syrov s rozdielnym obsahom tuku v sušine počas skladovania. In Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazc. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra : Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie. 1. vyd. - Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2015. ISBN 978-80-89738-06-9, s. 219-222.