Stanovenie citlivosti stafylokokových izolátov z mäsa sleďa obyčajného (Clupea harengus) voči vybraným antibiotikám pomocou dvoch mikrobiologických metód.
About the publication
Record:
REGECOVÁ, Ivana - MARCINČÁK, Slavomír - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - MARUŠKOVÁ, Katarína. Stanovenie citlivosti stafylokokových izolátov z mäsa sleďa obyčajného (Clupea harengus) voči vybraným antibiotikám pomocou dvoch mikrobiologických metód. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, Smolenice, 21. - 22. marec 2013 : Zborník prác z X. medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Nitra : SPU, 2013. 2013. ISBN 978-80-552-0992-0, s. 131-134.
Year:
2013
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
50 %
10 %
15 %
15 %
MARUŠKOVÁ Katarína
10 %
UVMP share:
90 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ČAPLA Jozef, ANGELOVIČOVÁ Mária, BOJŇANSKÁ Tatiana, ČANIGOVÁ Margita
Edition:
Bezpečnosť a kontrola potravín, Smolenice, 21. - 22. marec 2013
Zborník prác z X. medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 131-134
Publisher:
SPU
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-552-0992-0
Research area:
neuvedená
Language:
slovak