Stanovenie citlivosti stafylokokových izolátov z mäsa sleďa obyčajného (Clupea harengus) voči vybraným antibiotikám pomocou dvoch mikrobiologických metód.
Informácie o publikácii
Zápis:
REGECOVÁ, Ivana - MARCINČÁK, Slavomír - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - MARUŠKOVÁ, Katarína. Stanovenie citlivosti stafylokokových izolátov z mäsa sleďa obyčajného (Clupea harengus) voči vybraným antibiotikám pomocou dvoch mikrobiologických metód. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, Smolenice, 21. - 22. marec 2013 : Zborník prác z X. medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Nitra : SPU, 2013. 2013. ISBN 978-80-552-0992-0, s. 131-134.
Rok vydania:
2013
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
50 %
10 %
15 %
15 %
MARUŠKOVÁ Katarína
10 %
Podiel UVLF:
90 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ČAPLA Jozef, ANGELOVIČOVÁ Mária, BOJŇANSKÁ Tatiana, ČANIGOVÁ Margita
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín, Smolenice, 21. - 22. marec 2013
Zborník prác z X. medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 131-134
Vydavateľ:
SPU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-0992-0
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský