Porovnanie chemického zloženia a nutričnej hodnoty chladených a zmrazených pstruhov dúhových.
About the publication
Record:
FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - MASKAĽOVÁ, Iveta. Porovnanie chemického zloženia a nutričnej hodnoty chladených a zmrazených pstruhov dúhových. In: Mladí vedci- Bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, Bratislava, 7. - 8. november 2013 : Zborník abstraktov zo VI. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2013. 2013. ISBN 978-80-970552-8-8, s. 42.
Year:
2013
Category:
AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
100 %
Autori vydania:
CAGÁŇ Ľudovít, KOŠUTH Peter, NAGY Jozef, PIRNÍK Zdenko, ŠIVIKOVÁ Katarína
Edition:
Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, Bratislava, 7. - 8. november 2013
Zborník abstraktov zo VI. vedeckej konferencie
S. 42
Publisher:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-970552-8-8
Research area:
neuvedená
Language:
slovak