Publication output

Tradičné mäsové výrobky a potenciál ich výroby v SR : [Traditional meat products and their potential for production in Slovakia]

About the publication

Record:
TUREK, Peter - MAČANGA, Ján. Tradičné mäsové výrobky a potenciál ich výroby v SR : [Traditional meat products and their potential for production in Slovakia] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014. 1. vyd. Nitra : SPU, 2014. ISBN 978-80-552-1162-6, s. 188-191.
Year:
2014
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
100 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ČAPLA Jozef, LUKÁČOVÁ Anetta, ANGELOVIČOVÁ Mária, ČANIGOVÁ Margita
Edition:
Bezpečnosť a kontrola potravín
Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014
S. 188-191
Publisher:
SPU
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-552-1162-6
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak