Publikačný výstup

Tradičné mäsové výrobky a potenciál ich výroby v SR : [Traditional meat products and their potential for production in Slovakia]

Informácie o publikácii

Zápis:
TUREK, Peter - MAČANGA, Ján. Tradičné mäsové výrobky a potenciál ich výroby v SR : [Traditional meat products and their potential for production in Slovakia] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014. 1. vyd. Nitra : SPU, 2014. ISBN 978-80-552-1162-6, s. 188-191.
Rok vydania:
2014
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ČAPLA Jozef, LUKÁČOVÁ Anetta, ANGELOVIČOVÁ Mária, ČANIGOVÁ Margita
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín
Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014
S. 188-191
Vydavateľ:
SPU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-1162-6
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský