Publikačný výstup

Porovnanie obsahu biogénnych amínov v mäsových a vegetariánskych výrobkov [Comparison of biogenic amines content in meat and vegetarian products].

Informácie o publikácii

Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - WU, Jihong - TUREK, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel. Porovnanie obsahu biogénnych amínov v mäsových a vegetariánskych výrobkov [Comparison of biogenic amines content in meat and vegetarian products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 175-178.
Rok vydania:
2014
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
99 %
Autori vydania:
TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 175-178
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-401-1
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský