Publication output

Využitie bioluminiscenčnej metódy pri kontrole hygieny v mäso spracujúcom podniku : [Exploitation of bioluminescent methods in the control of hygiene in meat processing industry]

About the publication

Record:
SASÁKOVÁ, Naďa - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - GREGOVÁ, Gabriela - HROMADA, Rudolf - VENGLOVSKÝ, Ján - CHVOJKA, Dušan - KOŠČO, Ján - ONDRAŠOVIČ, Miloslav. Využitie bioluminiscenčnej metódy pri kontrole hygieny v mäso spracujúcom podniku : [Exploitation of bioluminescent methods in the control of hygiene in meat processing industry] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 250-253.
Year:
2014
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
UVMP share:
100 %
Autori vydania:
TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 250-253
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-401-1
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak