Využitie bioluminiscenčnej metódy pri kontrole hygieny v mäso spracujúcom podniku [Exploitation of bioluminescent methods in the control of hygiene in meat processing industry].
Informácie o publikácii
Zápis:
SASÁKOVÁ, Naďa - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - GREGOVÁ, Gabriela - HROMADA, Rudolf - VENGLOVSKÝ, Ján - CHVOJKA, Dušan - KOŠČO, Ján - ONDRAŠOVIČ, Miloslav. Využitie bioluminiscenčnej metódy pri kontrole hygieny v mäso spracujúcom podniku [Exploitation of bioluminescent methods in the control of hygiene in meat processing industry]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 250-253.
Rok vydania:
2014
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
45 %
10 %
10 %
10 %
5 %
5 %
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 250-253
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-401-1
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský