Publication output

Zmeny koncentrácie kyseliny mliečnej mäsa pštrosov počas chladiarenského skladovania : [Changes in the concentration of lactic acid in the ostrich meat during the storage]

About the publication

Record:
BRENESSELOVÁ, Martina - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Zmeny koncentrácie kyseliny mliečnej mäsa pštrosov počas chladiarenského skladovania : [Changes in the concentration of lactic acid in the ostrich meat during the storage] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Konferencia. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2014. ISBN 978-80-89738-01-4, s. 29.
Year:
2014
Category:
AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences
Authors:
BRENESSELOVÁ Martina
50 %
UVMP share:
50 %
Autori vydania:
BAČA Martin, BRTKOVÁ Andrea, BYSTRICKÝ Milo
Edition:
Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca
Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie
S. 29
Publisher:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-89738-01-4
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak