Publikačný výstup

Zmeny koncentrácie kyseliny mliečnej mäsa pštrosov počas chladiarenského skladovania : [Changes in the concentration of lactic acid in the ostrich meat during the storage]

Informácie o publikácii

Zápis:
BRENESSELOVÁ, Martina - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Zmeny koncentrácie kyseliny mliečnej mäsa pštrosov počas chladiarenského skladovania : [Changes in the concentration of lactic acid in the ostrich meat during the storage] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Konferencia. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2014. ISBN 978-80-89738-01-4, s. 29.
Rok vydania:
2014
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
BRENESSELOVÁ Martina
50 %
Podiel UVLF:
50 %
Autori vydania:
BAČA Martin, BRTKOVÁ Andrea, BYSTRICKÝ Milo
Vydanie:
Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca
Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie
S. 29
Vydavateľ:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89738-01-4
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský