Publication output

Senzorické posudzovanie rôznych druhov masla [Sensory assessment of various types of butter].

About the publication

Record:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽA, Pavel. Senzorické posudzovanie rôznych druhov masla [Sensory assessment of various types of butter]. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 29.-31. október 2014, Štrbské Pleso : 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2014. 2014. ISBN 978-80-89385-31-7, s. 52-56.
Year:
2014
Category:
BEF - Professional papers in domestic peer-reviewed proceedings (conference and non-conference)
UVMP share:
100 %
Autori vydania:
HOMZOVÁ Eva, MOLČÁNYI Tomáš, ARTIMOVÁ Jozefa, BÍREŠ Jozef
Edition:
Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 29.-31. október 2014, Štrbské Pleso
Food products safety and quality management (agriculture - commerce - services)
Zborník publikácií zo XVI. ročníka odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou
S. 52-56
Publisher:
ELSEWA
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-89385-31-7
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak