Publikačný výstup

Senzorické posudzovanie rôznych druhov masla [Sensory assessment of various types of butter].

Informácie o publikácii

Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽA, Pavel. Senzorické posudzovanie rôznych druhov masla [Sensory assessment of various types of butter]. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 29.-31. október 2014, Štrbské Pleso : 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2014. 2014. ISBN 978-80-89385-31-7, s. 52-56.
Rok vydania:
2014
Kategória:
BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
HOMZOVÁ Eva, MOLČÁNYI Tomáš, ARTIMOVÁ Jozefa, BÍREŠ Jozef
Vydanie:
Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 29.-31. október 2014, Štrbské Pleso
Food products safety and quality management (agriculture - commerce - services)
Zborník publikácií zo XVI. ročníka odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou
S. 52-56
Vydavateľ:
ELSEWA
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89385-31-7
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský