Porovnanie obsahu tuku hrabavej a vodnej hydiny [Comparison of the fat content in scrub fowl and water fowl].
About the publication
Record:
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie obsahu tuku hrabavej a vodnej hydiny [Comparison of the fat content in scrub fowl and water fowl]. In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 80-83.
Year:
2014
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
100 %
Autori vydania:
SCHUSTEROVÁ Ingrid, DANKO Ján, JURKO Alexander, LUPTÁKOVÁ Lenka
Edition:
Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014
Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu
S. 80-83
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-436-3
Research area:
180 - Medical, pharmaceutical and non-medical health sciences
Language:
slovak