Porovnanie obsahu tuku hrabavej a vodnej hydiny [Comparison of the fat content in scrub fowl and water fowl].
Informácie o publikácii
Zápis:
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie obsahu tuku hrabavej a vodnej hydiny [Comparison of the fat content in scrub fowl and water fowl]. In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 80-83.
Rok vydania:
2014
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
SCHUSTEROVÁ Ingrid, DANKO Ján, JURKO Alexander, LUPTÁKOVÁ Lenka
Vydanie:
Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014
Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu
S. 80-83
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-436-3
Oblasť výskumu:
180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
Jazyk:
slovenský