The Effect of Fat Component Quality in Raw-Materials on Fat Quality in the Final Product.
About the publication
Record:
BYSTRICKÝ, Pavel - PIPOVÁ, Monika. The Effect of Fat Component Quality in Raw-Materials on Fat Quality in the Final Product. In: Veterinární medicína. 1993. ISSN 0375-8427, Roč. 38, č. 7 (1993), s. 441-448.
Year:
1993
Category:
ADC - Scientific papers in foreign journals
Authors:
0 %
0 %
UVMP share:
0 %
Edition:
Veterinární medicína
Roč. 38, č. 7 (1993), s. 441-448
Country of issue:
Slovakia
ISSN:
0375-8427
Research area:
neuvedená
Language:
english
Citations:
2014-2014: [4] REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie obsahu tuku hrabavej a vodnej hydiny. In Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity. Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. - Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 80-83.