The Effect of Fat Component Quality in Raw-Materials on Fat Quality in the Final Product.
Informácie o publikácii
Zápis:
BYSTRICKÝ, Pavel - PIPOVÁ, Monika. The Effect of Fat Component Quality in Raw-Materials on Fat Quality in the Final Product. In: Veterinární medicína. 1993. ISSN 0375-8427, Roč. 38, č. 7 (1993), s. 441-448.
Rok vydania:
1993
Kategória:
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:
0 %
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Veterinární medicína
Roč. 38, č. 7 (1993), s. 441-448
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
0375-8427
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2014-2014: [4] REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie obsahu tuku hrabavej a vodnej hydiny. In Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity. Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. - Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 80-83.