Fyzikálno-chemické ukazovatele kvality mäsa králikov divých získaného rozdielnym spôsobom [Physical-chemical indicators of quality of wild rabbit meat obtained in different ways].
About the publication
Record:
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Fyzikálno-chemické ukazovatele kvality mäsa králikov divých získaného rozdielnym spôsobom [Physical-chemical indicators of quality of wild rabbit meat obtained in different ways]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 77-79.
Year:
2015
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
40 %
20 %
BRENESSELOVÁ Martina
20 %
10 %
10 %
UVMP share:
80 %
Autori vydania:
NAGY Jozef, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, TUREK Peter
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 77-79
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-458-5
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak