Publikačný výstup

Fyzikálno-chemické ukazovatele kvality mäsa králikov divých získaného rozdielnym spôsobom [Physical-chemical indicators of quality of wild rabbit meat obtained in different ways].

Informácie o publikácii

Zápis:
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Fyzikálno-chemické ukazovatele kvality mäsa králikov divých získaného rozdielnym spôsobom [Physical-chemical indicators of quality of wild rabbit meat obtained in different ways]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 77-79.
Rok vydania:
2015
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
80 %
Autori vydania:
NAGY Jozef, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, TUREK Peter
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 77-79
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-458-5
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský