Vplyv prídavku syntetických aminokyselín v diétach výkrmových ošipaných na úroveň fermentačného procesu [Effect of synthetic amino acids in fattening pig diet on the level of fermentation process].
About the publication
Record:
BUJŇÁK, Lukáš - BINDAS, Ľubor - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena. Vplyv prídavku syntetických aminokyselín v diétach výkrmových ošipaných na úroveň fermentačného procesu [Effect of synthetic amino acids in fattening pig diet on the level of fermentation process]. In: Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2015 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-478-3, CD-ROM, s. 18-20.
Year:
2015
Category:
AED - Scientific works in domestic peer-reviewed scientific proceedings, monographs
Authors:
UVMP share:
100 %
Autori vydania:
NAĎ Pavel, NEMCOVÁ Radomíra, LAZÁR Peter, KOŽÁROVÁ Ivona, ONDREJKOVÁ Anna
Edition:
Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2015
Zborník vedeckých príspevkov
CD-ROM, S. 18-20
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-478-3
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak