Vplyv prídavku syntetických aminokyselín v diétach výkrmových ošipaných na úroveň fermentačného procesu [Effect of synthetic amino acids in fattening pig diet on the level of fermentation process].
Informácie o publikácii
Zápis:
BUJŇÁK, Lukáš - BINDAS, Ľubor - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena. Vplyv prídavku syntetických aminokyselín v diétach výkrmových ošipaných na úroveň fermentačného procesu [Effect of synthetic amino acids in fattening pig diet on the level of fermentation process]. In: Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2015 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-478-3, CD-ROM, s. 18-20.
Rok vydania:
2015
Kategória:
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
NAĎ Pavel, NEMCOVÁ Radomíra, LAZÁR Peter, KOŽÁROVÁ Ivona, ONDREJKOVÁ Anna
Vydanie:
Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2015
Zborník vedeckých príspevkov
CD-ROM, S. 18-20
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-478-3
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský