Publication output

Zmeny fyzikálno-chemických ukazovateľov kvality mäsa voľne žijúcich a farmových králikov divých počas zrecieho procesu a ich vplyv na senzorické vlastnosti [Changes in the physical-chemical quality parameters of meat of wild and farmed wild rabbits during the ripening process and their impact on sensory properties].

About the publication

Record:
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Zmeny fyzikálno-chemických ukazovateľov kvality mäsa voľne žijúcich a farmových králikov divých počas zrecieho procesu a ich vplyv na senzorické vlastnosti [Changes in the physical-chemical quality parameters of meat of wild and farmed wild rabbits during the ripening process and their impact on sensory properties]. In: Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2015 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-478-3, CD-ROM, s. 42-46.
Year:
2015
Category:
AED - Scientific works in domestic peer-reviewed scientific proceedings, monographs
Authors:
UVMP share:
90 %
Autori vydania:
NAĎ Pavel, NEMCOVÁ Radomíra, LAZÁR Peter, KOŽÁROVÁ Ivona, ONDREJKOVÁ Anna
Edition:
Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2015
Zborník vedeckých príspevkov
CD-ROM, S. 42-46
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-478-3
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak