Zmeny fyzikálno-chemických ukazovateľov kvality mäsa voľne žijúcich a farmových králikov divých počas zrecieho procesu a ich vplyv na senzorické vlastnosti [Changes in the physical-chemical quality parameters of meat of wild and farmed wild rabbits during the ripening process and their impact on sensory properties].
Informácie o publikácii
Zápis:
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Zmeny fyzikálno-chemických ukazovateľov kvality mäsa voľne žijúcich a farmových králikov divých počas zrecieho procesu a ich vplyv na senzorické vlastnosti [Changes in the physical-chemical quality parameters of meat of wild and farmed wild rabbits during the ripening process and their impact on sensory properties]. In: Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2015 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-478-3, CD-ROM, s. 42-46.
Rok vydania:
2015
Kategória:
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:
60 %
10 %
BRENESSELOVÁ Martina
10 %
10 %
10 %
Podiel UVLF:
90 %
Autori vydania:
NAĎ Pavel, NEMCOVÁ Radomíra, LAZÁR Peter, KOŽÁROVÁ Ivona, ONDREJKOVÁ Anna
Vydanie:
Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2015
Zborník vedeckých príspevkov
CD-ROM, S. 42-46
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-478-3
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský