Súčasný postoj prevádzkovateľov potravinárskych podnikov k HACCP [Current attitude of food producers towards HACCP].
About the publication
Record:
TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. Súčasný postoj prevádzkovateľov potravinárskych podnikov k HACCP [Current attitude of food producers towards HACCP]. In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s. 50-56.
Year:
2015
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
TOROPILOVÁ Júlia
60 %
40 %
UVMP share:
40 %
Autori vydania:
HOMZOVÁ Eva, MOLČÁNYI Tomáš, ARTIM Jozef, BÍREŠ Jozef
Edition:
17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry
17. Food products safety and quality management (agriculture - commerce - servixces)
Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 50-56
Publisher:
ELSEWA
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-89385-35-5
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak