Publikačný výstup

Súčasný postoj prevádzkovateľov potravinárskych podnikov k HACCP [Current attitude of food producers towards HACCP].

Informácie o publikácii

Zápis:
TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. Súčasný postoj prevádzkovateľov potravinárskych podnikov k HACCP [Current attitude of food producers towards HACCP]. In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s. 50-56.
Rok vydania:
2015
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
TOROPILOVÁ Júlia
60 %
Podiel UVLF:
40 %
Autori vydania:
HOMZOVÁ Eva, MOLČÁNYI Tomáš, ARTIM Jozef, BÍREŠ Jozef
Vydanie:
17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry
17. Food products safety and quality management (agriculture - commerce - servixces)
Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 50-56
Vydavateľ:
ELSEWA
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89385-35-5
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský