Publication output

HACCP - systém na zabezpečenie hygieny výroby potravín očami prevádzkovateľov.

About the publication

Record:
TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. HACCP - systém na zabezpečenie hygieny výroby potravín očami prevádzkovateľov. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra : Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2015. ISBN 978-80-89738-06-9, s. 267-270.
Year:
2015
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
TOROPILOVÁ Júlia
60 %
UVMP share:
40 %
Autori vydania:
CAGÁŇ Ľudovít, GOLIAN Jozef
Edition:
Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra
Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie
S. 267-270
Publisher:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-89738-06-9
Research area:
200 - Veterinary Sciences
180 - Medical, pharmaceutical and non-medical health sciences
Language:
slovak