HACCP - systém na zabezpečenie hygieny výroby potravín očami prevádzkovateľov.
Informácie o publikácii
Zápis:
TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. HACCP - systém na zabezpečenie hygieny výroby potravín očami prevádzkovateľov. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra : Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2015. 2015. ISBN 978-80-89738-06-9, s. 267-270.
Rok vydania:
2015
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
TOROPILOVÁ Júlia
60 %
40 %
Podiel UVLF:
40 %
Autori vydania:
CAGÁŇ Ľudovít, GOLIAN Jozef
Vydanie:
Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra
Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie
S. 267-270
Vydavateľ:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89738-06-9
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
Jazyk:
slovenský