Publikačný výstup

Zvýšenie obsahu Maillardových produktov v pekárenských výrobkoch v dôsledku ekonomicky a technologicky výhodnejších náhrad surovín [Increase of maillard products in bakery products as a result of the economically and technologically advantegous exchange of raw materials].

Informácie o publikácii

Zápis:
SÜLI, Judit - HAMAROVÁ, Ingrid - SOBEKOVÁ, Anna. Zvýšenie obsahu Maillardových produktov v pekárenských výrobkoch v dôsledku ekonomicky a technologicky výhodnejších náhrad surovín [Increase of maillard products in bakery products as a result of the economically and technologically advantegous exchange of raw materials]. In: Additives and contaminants in foodstuffs 2015 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická spoločnosť, 2015. 2015. ISBN 978-80-89597-32-1, s. 211-217.
Rok vydania:
2015
Kategória:
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:
HAMAROVÁ Ingrid
30 %
Podiel UVLF:
70 %
Autori vydania:
STARUCH Ladislav, ŠAJBIDOR Ján, PIPEK Petr, SZOKOLAY Alexander
Vydanie:
Additives and contaminants in foodstuffs 2015
Zborník vedeckých prác
S. 211-217
Vydavateľ:
Slovenská chemická spoločnosť
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89597-32-1
Oblasť výskumu:
120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský