Publication output

Prítomnosť mykotoxínov v potravinách a ich negatívne účinky [Presence of mycotoxins in food and their negative effects].

About the publication

Record:
JEVINOVÁ, Pavlína - TUREK, Peter. Prítomnosť mykotoxínov v potravinách a ich negatívne účinky [Presence of mycotoxins in food and their negative effects]. In: Medzinárodný rok pôd v kontexte udržateľného manažmentu pôd : Zborník referátov a diskusných príspevkov z vedeckej rozpravy 46. valného zhromaždenia členov Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied, konaného 8. júna 2015 v Lužiankach. 1. vyd. Lužianky : Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum, 2015. 2015. ISBN 978-80-89418-43-5, s. 81-87.
Year:
2015
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
UVMP share:
100 %
Autori vydania:
KOBZA Jozef, JURÁNI Bohdan, CHLPÍK Juraj
Edition:
Medzinárodný rok pôd v kontexte udržateľného manažmentu pôd
International year of soils in the context of sustainable management of soils
Zborník referátov a diskusných príspevkov z vedeckej rozpravy 46. valného zhromaždenia členov Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied, konaného 8. júna 2015 v Lužiankach
S. 81-87
Publisher:
Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Lužianky
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-89418-43-5
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak