Publikačný výstup

Prítomnosť mykotoxínov v potravinách a ich negatívne účinky [Presence of mycotoxins in food and their negative effects].

Informácie o publikácii

Zápis:
JEVINOVÁ, Pavlína - TUREK, Peter. Prítomnosť mykotoxínov v potravinách a ich negatívne účinky [Presence of mycotoxins in food and their negative effects]. In: Medzinárodný rok pôd v kontexte udržateľného manažmentu pôd : Zborník referátov a diskusných príspevkov z vedeckej rozpravy 46. valného zhromaždenia členov Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied, konaného 8. júna 2015 v Lužiankach. 1. vyd. Lužianky : Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum, 2015. 2015. ISBN 978-80-89418-43-5, s. 81-87.
Rok vydania:
2015
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
KOBZA Jozef, JURÁNI Bohdan, CHLPÍK Juraj
Vydanie:
Medzinárodný rok pôd v kontexte udržateľného manažmentu pôd
International year of soils in the context of sustainable management of soils
Zborník referátov a diskusných príspevkov z vedeckej rozpravy 46. valného zhromaždenia členov Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied, konaného 8. júna 2015 v Lužiankach
S. 81-87
Vydavateľ:
Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Lužianky
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89418-43-5
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský