Publication output

Porovnanie obsahu biogénnych amínov v rôznych druhoch parených syrov.

About the publication

Record:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAULSEN, Peter - BAUER, Susanne - VALI, Shahriar - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana. Porovnanie obsahu biogénnych amínov v rôznych druhoch parených syrov. In: 18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry : Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2016. ISBN 978-80-89385-39-3, CD-ROM, s. 39-43.
Year:
2016
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
PAULSEN Peter
1 %
BAUER Susanne
1 %
VALI Shahriar
1 %
UVMP share:
97 %
Autori vydania:
DIČÁKOVÁ Zuzana, BÍREŠ Jozef
Edition:
18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry
18. Food products safety and quality management (agriculture - commerce - servixces)
Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 39-43
Publisher:
ELSEWA
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-89385-39-3
Research area:
190 - Agricultural and forestry sciences
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak