Porovnanie obsahu biogénnych amínov v rôznych druhoch parených syrov.
Informácie o publikácii
Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAULSEN, Peter - BAUER, Susanne - VALI, Shahriar - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana. Porovnanie obsahu biogénnych amínov v rôznych druhoch parených syrov. In: 18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry : Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2016. 2016. ISBN 978-80-89385-39-3, CD-ROM, s. 39-43.
Rok vydania:
2016
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
80 %
PAULSEN Peter
1 %
BAUER Susanne
1 %
VALI Shahriar
1 %
10 %
7 %
Podiel UVLF:
97 %
Autori vydania:
DIČÁKOVÁ Zuzana, BÍREŠ Jozef
Vydanie:
18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry
18. Food products safety and quality management (agriculture - commerce - servixces)
Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 39-43
Vydavateľ:
ELSEWA
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89385-39-3
Oblasť výskumu:
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
200 - Veterinárske vedy
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský