Baktericídna účinnosť kyseliny kaprylovej a peroxidu vodíka na G- a G+ baktérie [The bactericidal effect of caprylic acid and hydrogen peroxide to the G- and G+bacteria].
About the publication
Record:
VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - SEMJON, Boris - REGECOVÁ, Ivana - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana. Baktericídna účinnosť kyseliny kaprylovej a peroxidu vodíka na G- a G+ baktérie [The bactericidal effect of caprylic acid and hydrogen peroxide to the G- and G+bacteria]. In: 18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry : Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2016. 2016. ISBN 978-80-89385-39-3, CD-ROM, s. 34-38.
Year:
2016
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
50 %
20 %
10 %
10 %
ANDRAŠKOVÁ Tatiana
10 %
UVMP share:
90 %
Autori vydania:
DIČÁKOVÁ Zuzana, BÍREŠ Jozef
Edition:
18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry
18. Food products safety and quality management (agriculture - commerce - services)
Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 34-38
Publisher:
ELSEWA
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-89385-39-3
Research area:
190 - Agricultural and forestry sciences
200 - Veterinary Sciences
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak