Baktericídna účinnosť kyseliny kaprylovej a peroxidu vodíka na G- a G+ baktérie [The bactericidal effect of caprylic acid and hydrogen peroxide to the G- and G+bacteria].
Informácie o publikácii
Zápis:
VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - SEMJON, Boris - REGECOVÁ, Ivana - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana. Baktericídna účinnosť kyseliny kaprylovej a peroxidu vodíka na G- a G+ baktérie [The bactericidal effect of caprylic acid and hydrogen peroxide to the G- and G+bacteria]. In: 18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry : Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2016. 2016. ISBN 978-80-89385-39-3, CD-ROM, s. 34-38.
Rok vydania:
2016
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
50 %
20 %
10 %
10 %
ANDRAŠKOVÁ Tatiana
10 %
Podiel UVLF:
90 %
Autori vydania:
DIČÁKOVÁ Zuzana, BÍREŠ Jozef
Vydanie:
18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry
18. Food products safety and quality management (agriculture - commerce - services)
Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 34-38
Vydavateľ:
ELSEWA
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89385-39-3
Oblasť výskumu:
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
200 - Veterinárske vedy
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský