Účinok skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a kvalitu tuku prsnej svaloviny kurčiat [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and quality of fat of chicken breast].
About the publication
Record:
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - REITZNEROVÁ, Anna - HUDÁK, Marek - KOVALÍK, Pavol - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a kvalitu tuku prsnej svaloviny kurčiat [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and quality of fat of chicken breast]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 207-210.
Year:
2017
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
50 %
10 %
5 %
HUDÁK Marek
5 %
KOVALÍK Pavol
5 %
KLEMPOVÁ Tatiana
5 %
ČERTÍK Milan
5 %
15 %
UVMP share:
80 %
Autori vydania:
ANGELOVIČOVÁ Mária, GOLIAN Jozef
Edition:
Bezpečnosť a kontrola potravín
Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči
CD-ROM, S. 207-210
Publisher:
SPU
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-552-1649-2
Research area:
200 - Veterinary Sciences
190 - Agricultural and forestry sciences
190 - Agricultural and forestry sciences
Language:
slovak