Publikačný výstup

Účinok skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a kvalitu tuku prsnej svaloviny kurčiat [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and quality of fat of chicken breast].

Informácie o publikácii

Zápis:
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - REITZNEROVÁ, Anna - HUDÁK, Marek - KOVALÍK, Pavol - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a kvalitu tuku prsnej svaloviny kurčiat [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and quality of fat of chicken breast]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 207-210.
Rok vydania:
2017
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
HUDÁK Marek
5 %
KOVALÍK Pavol
5 %
KLEMPOVÁ Tatiana
5 %
ČERTÍK Milan
5 %
Podiel UVLF:
80 %
Autori vydania:
ANGELOVIČOVÁ Mária, GOLIAN Jozef
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín
Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči
CD-ROM, S. 207-210
Vydavateľ:
SPU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-1649-2
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk:
slovenský