Publication output

Sledovanie fyzikálno-chemických zmien v priebehu zrenia mäsa pštrosov [Observation of physico-chemical changes during ripening of ostrich meat].

About the publication

Record:
ROBA, Pavol - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Sledovanie fyzikálno-chemických zmien v priebehu zrenia mäsa pštrosov [Observation of physico-chemical changes during ripening of ostrich meat]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 237-241.
Year:
2017
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
UVMP share:
100 %
Autori vydania:
ANGELOVIČOVÁ Mária, GOLIAN Jozef
Edition:
Bezpečnosť a kontrola potravín
Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči
CD-ROM, S. 237-241
Publisher:
SPU
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-552-1649-2
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak