Publication output

HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie.

About the publication

Record:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. Zost. Peter Turek, Peter Popelka ; rec. Jaroslav Legáth, Pavel Naď. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-533-9, 66 s.
Year:
2017
Category:
FAI - Book-making compilations (bibliographies, encyclopedias, catalogs, dictionaries, collections, atlases ...)
Authors:
Reviewers:
Jaroslav Legáth, Pavel Naď.
UVMP share:
100 %
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-533-9
Range:
66 s.
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak