Monitoring výskytu mikroorganizmov v spracovateľských prevádzkach hydinového mäsa [Monitoring of microorganisms in poultry meat processing operation].
About the publication
Record:
POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - ŠVAJLENKA, Jozef - POŠIVÁK, Ján. Monitoring výskytu mikroorganizmov v spracovateľských prevádzkach hydinového mäsa [Monitoring of microorganisms in poultry meat processing operation]. In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Roč. 28, č. 5(2017), s. 45-48.
Year:
2017
Category:
BDE - Professional work in other foreign magazines
Authors:
41 %
8 %
8 %
ŠVAJLENKA Jozef
25 %
10 %
UVMP share:
75 %
Edition:
Maso
Roč. 28, č. 5(2017), s. 45-48
Country of issue:
Slovakia
ISSN:
1210-4086
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak