Publikačný výstup

Monitoring výskytu mikroorganizmov v spracovateľských prevádzkach hydinového mäsa [Monitoring of microorganisms in poultry meat processing operation].

Informácie o publikácii

Zápis:
POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - ŠVAJLENKA, Jozef - POŠIVÁK, Ján. Monitoring výskytu mikroorganizmov v spracovateľských prevádzkach hydinového mäsa [Monitoring of microorganisms in poultry meat processing operation]. In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Roč. 28, č. 5(2017), s. 45-48.
Rok vydania:
2017
Kategória:
BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Podiel UVLF:
75 %
Vydanie:
Maso
Roč. 28, č. 5(2017), s. 45-48
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1210-4086
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský