Publication output

Vlastnosti izolátov staphylococcus epidermidis z potravín živočíšneho pôvodu [Properties of staphylococcus epidermidis isolated from foods of animal origin].

About the publication

Record:
HANDROVÁ, Lívia - PIPOVÁ, Monika. Vlastnosti izolátov staphylococcus epidermidis z potravín živočíšneho pôvodu [Properties of staphylococcus epidermidis isolated from foods of animal origin]. In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká a odborná činnosť - ŠVOČ, 5. apríl 2017, Košice : Zborník abstraktov 60. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-529-2, s. 46-47.
Year:
2017
Category:
AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences
Authors:
HANDROVÁ Lívia
50 %
UVMP share:
50 %
Autori vydania:
PROKEŠ Marián, GOLDOVÁ Mária, KOČIŠOVÁ Alica
Edition:
Študentská vedecká a odborná činnosť - ŠVOČ, 5. apríl 2017, Košice
60th Student Scientific Conference
Zborník abstraktov 60. ročníka
S. 46-47
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-529-2
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak