Publikačný výstup

Vlastnosti izolátov staphylococcus epidermidis z potravín živočíšneho pôvodu : [Properties of staphylococcus epidermidis isolated from foods of animal origin]

Informácie o publikácii

Zápis:
HANDROVÁ, Lívia - PIPOVÁ, Monika. Vlastnosti izolátov staphylococcus epidermidis z potravín živočíšneho pôvodu : [Properties of staphylococcus epidermidis isolated from foods of animal origin] In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká a odborná činnosť - ŠVOČ, 5. apríl 2017, Košice : Zborník abstraktov 60. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-529-2, s. 46-47.
Rok vydania:
2017
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
HANDROVÁ Lívia
50 %
Podiel UVLF:
50 %
Autori vydania:
PROKEŠ Marián, GOLDOVÁ Mária, KOČIŠOVÁ Alica
Vydanie:
Študentská vedecká a odborná činnosť - ŠVOČ, 5. apríl 2017, Košice
60th Student Scientific Conference
Zborník abstraktov 60. ročníka
S. 46-47
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-529-2
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský